Usa dublă din lemn masiv pentru interior

Cauți ușă dublă din lemn masiv?

Mobila Banat de Tâmplăria Scobercea îți poate produce o gamă variate de uși duble sau simple(dintr-o bucată) la dimensiunile și modelul dorit iar ca nuanță de lemn avem disponibil: Molid, Tei sau Stejar.

Alege modelul preferat din galeria noastră de imagini făcute recent sau dacă ai tu o idee de model contactează-ne în privat sau la numărul de telefon: 0726584230 și îți putem personaliza ușa exact așa cum dorești.

Lasă-ți imaginația să lucreze și hai să construim împreună ușa cea mai potrivită pentru tine.

Model 1

Modelul 1 de ușă dublă din lemn masiv iese în evidență datorită pervazului cu model biscuit, tocului ce îmbracă zidul și a aspectului modern care se potrivește perfect în dormitorul tău.

La cerere se pot lăcui și alte nuanțe de exemplu stejar ca cea din imaginea de mai jos

Model 2

Modelul 2 de ușă dublă se aseamănă puțin cu modelul 1 datorită pervazului model biscuit dar la comanda clientului a dorit ca cercul din uși șă fie unul perfect rotund iar noi am calculat și am rezolvat iar asta a ieșit.

Dacă locul unde dorești să pui ușa este intr-o parte mai mare și într-o parte mai mic avem soluția și pentru asta.

Model 3

Modelul 3 vine cu soluția perfecta dacă zidul nu este perfect drept, datorită tocului reglabil care poate fi reglat după zid pentru al putea îmbrăca fără a mai fi nevoie de prea multe finisări pe lângă ușă.
Dacă te-ai hotărăt nu ezita să ne contacte-zi în privat sau la nr de telefon: 0726584230

Lasă un răspuns